Cure detalji oko loših odnosa u svlačionici

Čini se kako u PSG-u nije sve idealno, usprkos čudesnog odrađenom prijelaznom roku.

Pred večerašnji veliki spektakl u Ligi prvaka, sudar između Paris St-Germaina i Manchester Cityja na Parku prinčeva, u francuskim medijima pojavile su se brojne špekulacije o pomalo narušenim odnosima u svlačionici.

Riječ je prvenstvo o odnosu do jučer dvije najveće zvijezde, Neymara i Kyliana Mbappea čije je veliko prijateljstvo očigledno završilo. Sve je počelo dolaskom Lionela Messija čiji je transfer potpuno logično dobio svu pažnju medija i navijača.

U istom tom razdoblju iz Mbappeovog kuta stizale su želje za odlaskom i spominjanjem Real Madrida što je okrenulo navijače PSG-a protiv dojučerašnjeg najvećeg ljubimca. Mbappe je među navijačima označen kao razmažena zvijezda i već su mu javno pokazivali palac dolje.

Mbappe nije sretan

U klubu pak pokušavaju cijelo vrijeme ispraviti situaciju kako bi Mbappe potpisao novi ugovor koji ističe sljedeće ljeto, a zasad je najveći pobjednik u cijeloj priči Realov predsjednik Florentino Perez kojem najviše odgovara trenutna situacija.

''Ovaj mi ne želi dodati'', pročitali su čitači s usana navodne Mbappeove riječi koje je suigračima na klupi uputio mladi Francuz na račun Neymara.

Imao je Mbappe u susretu s Montpellierom nekoliko šansi, a njegov komentar odnosio se na situaciju kada je bio praktički sam pred vratima, ali mu Brazilac nije dodao loptu.

Zanimljivo, u tim je trenucima zabio Julian Draxler koji je ušao umjesto Mbappea, a dodao mu je, pogađate, Neymar.

Svlačionica se prebacila na španjolski zbog Messija

A večeras u Pariz stiže Man City, u vlasništvu šeika iz UAE-a, inače velikih političkih rivala katarskih šeika koji posjeduju PSG. L'Equipe također piše o Mbappeovom sve većem nezadovoljstvu i to činjenicom kako ne samo što više najveća zvijezda već ga smeta što španjolski polako istiskuje francuski u svlačionici.

Messi je očekivano dobio veliku potporu svlačionice, a on ne govori francuski jezik za razliku od većine Brazilaca i Argentinaca u PSG-u. Sada svi Južnoamerikanci, a to su najveće zvijezde, govore španjolskim.

''Bit će potrebno vrijeme da se Mbappe prilagodi Neymaru, Messiju i Di Mariji koji se poznaju od ranije'', rekao je nedavno trener Pochettino i samo nadolio ulje na vatru.

A ni njemu nije lako pomiriti tolika ega u svlačionici punoj zvijezda. Navodno mu Messi neće lako prijeći preko one izmjene nakon kojeg je cijeli svijet vidio kako mu je odbio pružiti ruku.

Pep Guardiola je za vikend srušio europskog prvaka Chelseaja u Londonu, može li iskoristiti situaciju i isto napraviti u Parizu?