NAKON ISTEKA UGOVORA

Menadžer Mino Raiola kaže da bi se Paul Pogba mogao vratiti u Juventus nakon što mu istekne ugovor s Manchester Unitedom na kraju ove sezone.

Pogba je prvi put u Manchester United došao sada već davne 2009. godine, nakon čega je 2012. godine prešao u Juventus kao slobodan igrač.

Četiri godine nakon toga Crveni đavoli su vratili Pogbu u svoje redove i tada su ga platili vrtoglavih 105 miliona eura, a čini se da bi Pogba opet bez ikakvog obeštećenja mogao napustiti klub i opet, kao što je to bio slučaj 2012. godine, otići u Juventus.

Upravo to potvrdio je njegov agent Mino Raiola koji je priznao da Pogba voli Torino i da bi se mogao vratiti u Juventus, ali da sve zavisi od planova Stare dame.

"Pogbi ugovor s Manchester Unitedom završava u junu 2022. godine tako da ćemo sigurno pričati s klubom i vidjeti šta će se desiti. Pogba voli Torino i da, postoji šansa da će se vratiti u Juventus, ali sve zavisi i od Juventusovih planova", rekao je Raiola za Sky.

Pogba se već godinama dovodi u vezu s prelaskom u Real Madrid, a posljednjih dana i Barcelonu, no nakon izjave Raiole jasno je da se francuski veznjak, ukoliko zaista napusti United, najizvjesnije vraća u Torino.