PARIŽANI SE JOŠ NADAJU

Francuski reprezentativac Kylian Mbappe vratio se u PSG nakon produženog odmora koji je dobio zbog nastupa za Francusku na Evropskom prvenstvu, započeo je pripreme s klubom, no ugovor ne namjerava produžiti.

Mbappe je na pripreme stigao dobro raspoložen, objavljivao je i fotografije iz trening centra Camp des Loges, ali u PSG-u namjerava ostati još samo jednu sezonu. Njegov ugovor ističe sljedeće godine, planira ga odraditi do kraja, a potom pronaći novi izazov.

Ipak, ovaj napadač je pod velikim pritiskom da produži saradnju, a vrijeme će pokazati da li će ostati pri svojoj odluci ili će popustiti pod pritiskom predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija. On je ranije izjavljivao da će napadač ostati u PSG-u.

Paržani su u međuvremenu doveli nekoliko pojačanja među kojima je i bivši kapiten Real Madrida Sergio Ramos te nekadašnji desni bek Intera Achraf Hakimi, a špekuliše se i da bi u Pariz mogao doći Paul Pogba iz Manchester Uniteda. Al-Khelaifi se nada da bi upravo Pogba mogao biti faktor zbog kojeg će Mbappe ostati u klubu.