Kako će se riješiti skupocjene zvijezde

Barcelona se napadno želi riješiti Antoinea Griezmanna, ali to joj nikako ne polazi za rukom…

Barcelona se očito na sve načine pokušava riješiti Antoinea Griezmanna kako bi otvorila proračun za i dalje golemu plaću Lionela Messija. Međutim, Kataloncima to neće biti lako realizirati.

Isprva se spekuliralo kako Barca pregovara s Atleticom i traži zamjenu sa Saulom Niguezom. Činilo se da bi tu moglo biti nešto, ali zasad nema rješenja.

U međuvremenu Barca se prebacila na Juventus. U fokusu joj je bio Paulo Dybala, no Gazzetta dello Sport piše da Juve glatko odbio ponudu.

Gazzetta tvrdi da Juve ne namjerava prodavati Dybalu te da mu nudi produljenje ugovora, koji mu istječe u ljeto iduće godine. Argentinac je prošle sezone imao dosta problema s ozljedama, a u Juveu se nadaju da će konačno uhvatiti kontinuitet i zaigrati u boljoj formi.

Gdje će Barcelona plasirati Griezmanna, doista je teško prognozirati. Francuz nije imao bajnu sezonu, a skup je kao drago kamenje. Najveći je problem golema plaća, koja prelazi dvadeset milijuna eura.

Već se nazire blagi očaj u redovima Katalonaca jer nema baš pretjerano puno klubova koji su spremni to platiti, a Griezmann ne želi tek tako odustati od svojih potraživanja. Zasad je pat-situacija, no ima još dosta do kraja prijelaznog roka.