Još jači napad i granitna obrana

Manchester United realizirao je jedan veliki transfer, a drugi se sprema...

Zahuktali su se transferi diljem Europe pa tako stiže i vijest o dva velika posla Manchester Uniteda. O prvom smo slušali dosta posljednjih dana, a sada je službeno potvrđen.

Jadon Sancho, dijete Manchester Cityja, napokon će ostvariti želju da zaigra na Old Traffordu i tako dokaže bivšem klubu koliko su pogriješili pustivši ga u Borussiju Dortmund za sitniš.

Borussia i Manchester United uspjeli su naći na cifri od 73 milijuna funti, tj. 85 milijuna eura, a vijest je potvrdio njemački klub.

Sancho se tako ne vraća u Njemačku nego kad završi s boravkom na Europskom prvenstvu gdje s reprezentacijom Engleske, već se vraća u Manchester.

Drugi veliki transfer Uniteda je onaj Raphaela Varanea, potvrđeno je ESPN-u. Branič Real Madrida navodno je sve riješio s Unitedom te želi godinu dana prije isteka ugovora napustiti Santiago Bernabeu.

Ole Gunnar Solskjaer označio je Varanea kao glavnu metu što se tiče slaganja granitne obrane koju predvodi Harry Maguire, a za njega će platiti oko 50 milijuna eura. Toliko bi, piše ESPN, trebalo biti dosta da zadovolji čelnike Reala iako su izvjesili cijenu od čak 75 milijuna.

No Varane želi otići, a Realu treba novac kako bi Carlu Ancelottiju osigurao neka pojačanja. Za razliku od Sancha, ovaj posao još nije gotov, ali je dogovor blizu.