Svi se pitaju isto

Već tradicionalno, Italijani s velikom pozornošću prate velika natjecanja, pa tako i ovaj Euro 2020.

Italiju je poslije dugo vremena zatresla nogometna euforija, njihova reprezentacija na sjajan je način arhivirala skupinu A na Europskom prvenstvu i sad čekaju ko će im bitu suparnik u osmini finala.

Već tradicionalno Italijani na visokoj razini prate zbivanja oko njihove reprezentacije, bilo da je riječ o Euru ili o Svjetskom prvenstvu.

Ovoga puta pozornost je tim veća jer ih čak pet godina nije bilo na velikom natjecanju, nakon što su SP u Rusiji 2018. propustili šokantnim ispadanjem od Švedske u dodatnim kvalifikacijama.

U takvoj situaciji, gledateljima baš ništa ne može promaknuti, pa tako ni ono što je napravila Paola Ferrari, voditeljica RAI-ja. Ona je u jednoj emisiji prekrižila noge, repriziravši kultnu scenu iz filma Sirove strasti gdje je to isto napravila i Sharon Stone.

Brojni ljubitelji nogometa koji su to vidjeli zapitali su se je li Paola nosila gaćice, na što im je ona otvoreno odgovorila:

"Preferiram zdravlje i higijenu."

Gospođa Ferrari inače ima 60 godina i još od 1990-ih, kada je talijanska Serie A bila daleko najjača liga na svijetu, involvirana je u nogometna zbivanja na Apeninima. Italijanima je itekako poznata...