ŠPANIJA

Serhio Ramos (Sergio) još uvijek nije riješio pitanje svoje budućnosti. Iskusni fudbaler (35) je po odbijanju produženja ugovora sa Realom dobijao ponude mančesterskih rivala, međutim poslije se pojavila vijest kako se Španac predomislio i kako bi pristao na sve uslove koje bi pred njega stavio Florentino Perez.

I dok traje igra nerava između Pereza i Ramosa, kapiten Reala je dobio unosnu ponudu svog bivšeg kluba, Sevilje. Andalužani su prema tvrdnjama "El Chiringuito TV" najavili neki od spektakularnih transfera ovo ljeto, a jedan od bombi prelaznog roka bio bi povratak Serhija Ramosa. Sevilja je spremila ugovor na pet godina, platu od 7.000.000 po sezoni, te funkcionersku poziciju po završetku igračke karijere.

Međutim, pitanje je da li bi se Ramos vratio na Sančez Pichuan, obzirom da je "na ratnoj nozi" sa navijačima Sevilje. Ipak, u Andaluziji se trese tlo nakon vijesti da bi se kapiten Španije mogao vratiti u tim za koji je odigrao 45 utakmica prije odlaska u Real Madrid 2005. godine.

Sevilja ima čime da primami Ramosa, osim unosnog ugovora, Andalužani igraju i Ligu prvaka, međutim pitanje je šta želi Ramos, obzirom da su prema tvrdnjama "El Chiringuito TV" u igri i dalje PSG i Mančester siti, koji fudbaleru mogu ponuditi mnogo više novca nego Sevilja.