L'EQUIPE

Nedavno se pojavila senzacionalna vijest kako je Lionel Messi bio na korak do potpisa novog ugovora s Barcom, no u zadnji tren se navodno umiješao PSG koji Argentincu obećao čuda i tako započeo pregovore s njim. Osim Messija, aktualna je i tema Kyliana Mbappea koji bi trebao napustiti pariški sastav.

Već neko vrijeme se piše o odlasku francuskog napadača iz Pariza, a u zadnje vrijeme se sve glasnije spomiinje kako će karijeru nastaviti u Real Madridu i to ovo ljeta ili najkasnije idućeg jer mu tada ističe ugovor, a novi je navodno odbio potpisati.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi se u razgovoru za L'Equipe osvrnuo upravo na ove goruće teme.

“Bit ću jasan, Mbappe ostaje u Parizu. Nikada ga nećemo prodati, niti će ikada otići besplatno. Paris mu nudi sve što mu treba, a i gdje bi on to otišao? Koji se to klub po ambicijama može mjeriti s PSG-om?”, pita se Al-Khelaifi.

Predsjednik PSG-a je odgovorio i na pitanje o Lionelu Messiju. Argentinskom napadaču ugovor s Barcom traje do kraja juna, a novi još nije potpisao. Pisalo se kako je PSG u pregovorima, a to je sada i potvrdio predsjednik pariškog sastava.

“Messi? Nikad ne pričam o pregovorima koji su u toku”, rekao je Al-Khelaifi, pa dodao:

“Rekao sam Barcinom predsjedniku da je Messijev ugovor pri kraju i da svi klubovi mogu u pregovore s njim od početka godine. Ono što mogu reći je da svi najbolji igrači žele doći u PSG. Ne kažem ovo kao odgovor na pitanje o Messiju. Nije moguće dovesti baš sve, ali on je fantastičan igrač”, kazao je predsjednik PSG-a.