OSTAJE U PSG-U

Neymar definitivno ostaje u PSG-u i ne ide u Barcelonu, objavio je danas francuski L'Equipe.

Brazilcu aktualni ugovor ističe na ljeto sljedeće godine, a prema informacijama ovog lista novi ugovor trebao bi potpisati ovog vikenda. Neymar je nedavno napunio 29 godina, a prema novom ugovoru bit će igrač PSG-a do 2026. godine te će zarađivati 30 miliona eura po sezoni.

To je nešto manje od dosadašnjih 35 miliona eura, koliko ga PSG trenutno plaća, ali mu novi ugovor golema primanja jamči još pet godina. L'Equipe tvrdi da će u novom ugovoru biti i golemi bonus u slučaju da PSG u tom periodu osvoji Ligu prvaka.

Da bi mogao ostati na Parku prinčeva, Neymar je potvrdio na svojoj prvoj press konferenciji u zadnje dvije godine.

“Jako sam sretan ovdje i osjećam se puno bolje u PSG-u nego prijašnjih sezona. Prolazio sam kroz teška razdoblja s nekim ljudima, a ovaj klub je u međuvremenu narastao i puno toga se promijenilo na bolje. Više nas se poštuje, PSG je sad među četiri, pet najjačih klubova u Evropi”, rekao je Neymar.

Zadnja dva ljetna prijelazna roka pričalo se o njegovu mogućem povratku u Barcelonu iz koje je stigao 2017. za rekordna 222 miliona eura. Njegov odlazak iz PSG-a bio je praktički gotova stvar, no Brazilac je ipak ostao.

L'Equipe dodaje da će PSG sad pokušati dogovoriti novi ugovor i s Kylianom Mbappeom kojemu aktualni ugovor također ističe sljedećeg ljeta.