LIGA PRVAKA

Trener Chelsea Thomas Tuchel žali za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena prve polufinale utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida, ali se na kraju zadovoljio konačnim rezultatom 1:1.

- Započeli smo utakmicu vrlo, vrlo dobro - vrlo agresivno. Zaslužili smo dobiti prvo poluvrijeme, imali smo mnogo šansi, mnogo polu-šansi, gdje nam je falila preciznost, kao i zadnji pas - rekao je Tuchel za BT Sport i nastavio:

- Nažalost, zabili su nam iz prekida, ali to je bilo sve što su uradili, nismo im dopustili nikakve šanse. Bio je to pomalo razočaravajući rezultat na poluvremenu, ali je važno da smo ostali pribrani i nismo gubili samopouzdanje. Intenzitet utakmice je opao i moglo se osjetiti da smo pomalo umorni. Moramo prihvatiti ovih 1:1. S malo više pribranosti i samopouzdanja mogli smo dobiti prvo poluvrijeme i zasluženo pobijediti. Nije loše ni ovako, pokušat ćemo pobijediti u revanšu.

Kaže da nije bilo lako primiti gol ni iz čega.

- Mnogo smo puta osvajali loptu, imali dobre napade i dobre promjene igre. Izgledali smo vrlo samouvjereno i vrlo snažno, stoga nije bilo lako primiti gol ni iz čega. To se uvijek može dogoditi protiv individualno kvalitetne ekipe poput Real Madrida, da izgubite malo samopouzdanja - dodao je.