Divan gest

Ekipa Real Sociedad je uspjela da osvoji Kup Španije u duelu sa najvećim rivalom Athletic Bilbaom, a nakon trijumfa su napravili jedan sjajan gest.

Oni su trofej namjenjen osvajaču Kupa odnijeli u bolnicu u San Sebastijanu i poklonili ga medicinskom osoblju u znak zahvalnosti zbog svega što su uradili prethodnih godina.

“Za sve ljude koji se bore iz dana u dan protiv pandemije, ovaj Kup je vaš. Vi ste istinski šampioni”, bila je poruka kluba na društvenim mrežama.

Oni su objavili video primopredaje trofeja na koji su čekali više od tri decenije.

“To je akcija o kojoj smo razmišljali od početka pandemije. Željeli smo da pehar ponudimo njima jer su oni pravi heroji i heroine današnjeg vremena. Želimo da im se zahvalimo za prethodnu godinu i nadamo se da će se sve završiti uskoro” poručio je predsjednik kluba Jokin Aperribay.

Doktori koji su podigli trofej su se zahvalili, jer kako kažu, iza njih je emotivna godina i ovo će im pomoći da nastave dalje.

“Takođe želimo da vam se zahvalimo jer ste prepoznali naš trud i trud svih navijača da se ponašaju uzorno tokom proslave osvajanja trofeja” poručili su ljekari.