MOŽDA I POGREŠKA GODINE

Jude Bellingham trebao se upisati u strijelce protiv Manchester Cityja, ali sudac ga je spriječio u tome velikom pogreškom.

Manchester City u prvoj je utakmici četvrtfinala Lige prvaka tek u samoj završnici slomio Borussiju Dortmund: Phil Foden zabio je u 90. minuti za konačnih 2:1.

No, tko zna kako bi se utakmica razvila da je Borussiji Dortmund priznat čisti pogodak za 1:1. Blago povišena lopta bila je kod Edersona koji se spremao na ispucavanje, ali pojavio se Jude Bellingham koji mu je izbio loptu i krenuo prema golu. Vratar Man Cityja opalio ga je po đonu i pao, a sudac je svirao prekršaj.

Praktički svi su suglasni da prekršaja nije bilo i da je Bellingham, Borussijin perspektivni 17-godišnji Englez, čisto došao do lopte. Situaciju možete pogledati ovdje.

Još jedan Borussijin Englezi Jadon Sancho komentirao je na Twitteru: "Ovaj sudac treba pregled." Borussia je tweetala samo hrpu upitnika. Engleski televizijski komentatori redom se slažu da je njemačka momčad oštećena u toj situaciji. Oglasio se i sam Bellingham u izjavama nakon utakmice.

"Definitivno mislim da sam čisto uzeo loptu. Dobio sam prekršaj i karton jer sam kao imao podignut đon. Imaju toliko ekrana i kamera koje snimaju, a nisu me čekali da zabijem pa da onda pogledaju", rekao je Bellingham.