TVRDNJE L'EQUIPEA

Brazilski nogometaš Neymar nesumnjivo je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali zvijezda PSG-a vodi prilično nesportki način života što ga je možda i koštalo još veće i uspješnije karijere.

Nedavno je propustio meč protiv svog bivšeg kluba Barcelone u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka zbog povrede desnog butnog mišića, iako se očekivalo da će biti spreman.

Kašnjenje njegovog oporavka dovelo je do toga da je L'Equipe počeo istraživati ​​život Brazilca izvan nogometa. Konkretno, njegove noći uz video igrice i gledanje brojnih reality showova do jutanjih sati.

Tvit Brazilca u 3:53 ujutro u kojem je komentarisao događanja u brazilskom Velikom bratu bio je jedan od okidača ove polemike koja se stvorila oko njega, a kontroverzu dodatno podstiču video igre.

Neymar je pasionirani i redovan igrač Counter-Strikea, a L'Equipe tvrdi da je nekoliko sati nakon povrede na utakmici s Canesom, igrao ovu popularnu video igru do pet ujutro.
Ipak, iz PSG-a brane brazilsku zvijezdu i tvrde da je dovoljno posvećen.

"Bilo je komentara o njegovom načinu života, ali, iskreno, Neymarova posvećenost u posljednje vrijeme je besprijekorna, on je potpuno fokusiran", rekao je sportski direktor Svetaca Leonardo.