Otkrio što mu je rekao

Već smo navikli da Haaland zabija golove i ruši rekorde, a sada je pokazao da zna i provocirati.

Erling Haaland bio je glavni igrač Borussije Dortmund u eliminaciji Seville. Ubojiti Norvežanin Andalužane je počastio s četiri gola - dva u prvoj i dva u drugoj utakmici.

Dvama golovima u uzvratu nadmašio je mnoge legende. Iako mu je tek 20 godina, već ima više golova u Ligi prvaka od Tottija, Ronaldinha, Zidanea, Ronalda, Adriana, Teveza, Falcaa, Lukakua...

Haaland je sada na brojci od 20 golova u svojoj karijeri. S 20 godina i 231 danom najmlađi je u igrač povijesti Lige prvaka koji je stigao do 20 golova, prestigavši Mbappea i Messija.

Za taj učinak trebao je svega 14 utakmica, dok su prvom idućem po tom kriteriju, Harryju Kaneu, trebale 24 utakmice. Cristianu Ronaldu trebalo je 56 utakmica, Lionelu Messiju 40, a Robertu Lewandowskom 36...

Osim što je porušio brojne rekorde - na što smo već i navikli - pokazao je i da može biti pravi provokator. Nakon drugog gola iz ponovljenog penala izazvao je gužvu; provocirao je vratara Bona slavljem, a igračima Seville to se nije svidjelo, pa je došlo do komešanja uz aut-liniju.

Ipak, strasti su se smirile, a Haaland i Bono srdačno su se pozdravili nakon utakmice. Haaland je otkrio što se točno dogodilo.

"Vratar je vikao na mene kad je obranio prvi penal, pa sam pomislio: 'Nadam se da ću ti zabiti još jedan gol.' I jesam. Ne znam što je vikao, ja sam vikao to isto. Ne znam što to znači", rekao je.