KUP KRALJA

Barcelona je nakon produžetaka pobijedila Sevillu sa 3:0 u revanšu polufinala Kupa kralja i tako nadoknadila veliku prednost suparnika (2:0) iz prve utakmice.

Poslije pobjede na službenom Twitteru žestoko je uzvratila Sevilli zbog njene sprdnje na toj društvenoj mreži na račun Barcelone od prije dvije sedmice.

Naime, nakon što je PSG razbio Barcelonu na njenom terenu s 4:1 u prvoj utakmici osmine finala Ligi prvaka, Sevilla je na svom Twitteru objavila sliku na kojoj Gerard Pique nemoćno rukom vuče za dres neuhvatljivog Kyliana Mbappea.

To jest bila i Sevillina sprdnja na svoj račun, jer je iznad Mbappea napisala “Sevilla u osmini finala Lige prvaka”, a iznad Piquea “Europa liga”. Tako je aludirala na to da Sevilla, premda je izborila prvu nokaut rundu LP-a, nije za to natjecanje, nego za EL, koji je osvojila rekordnih šest puta. Od toga četiri puta u zadnjih sedam godina.

Međutim, Barceloni nikako nije sjelo to što Sevilla za ilustraciju te šale na vlastiti račun koristi sliku Barcine nemoći protiv PSG-a pa je odmah nakon velike pobjede u polufinalu Kupa kralja ritvitala Sevillinu rugalicu uz poruku:

“U nogometu je osnovno poštovanje”, napisala je na španjolskom jeziku te zatim poentirala na katalonskom: “Laku noć.”

Autor: Index.hr