LEGENDARNI ENGLEZ

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Engleske i većinski vlasnik američkog Intera iz Miamia, David Beckham očito sprema dvije velike transfer bombe.

Ukoliko ih "aktivira", eksplozija će odjeknuti, ne samo u Sejdinjenim Američkim državama, nego u cijelom fudbalskom ali i sportskom svijetu.

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana, PSG-a i LA Galaxyja priznao je da bi rado u svom timu vidio dvojicu najbolji fudbalera svijeta, Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Argentincu ugovor ističe na kraju ove, a Portugalcu na kraju sledjeće sezone.

- Znam da navijači vole da vide najveće zvijezde u klubu za koji navijaju. Mi već imamo Gonzala Higuaina i Blaisea Matuidia, a u budućnosti želimo da privučemo i one baš najveće. Neko je pomenuo Lea i Cristiana. Oni igraju odlično, sigurno su najbolji fudbaleri u posljednjih 15 godina, a mi hoćemo najbolje. Želimo da ih vidimo ovdje, a Miami je sigurno privlačno mjesto za sve, pa i za njih dvojicu - kazao je Beckam.

Ne tako davno pojavila se informacija da bi Messi zaistao mogao preseliti u Miami, a zanimljivo da Argentinac ima stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u ovom američkom gradu.

Izvor: Faktor