Nogometaš, koji je dosad igrao drugu i treću englesku ligu, neočekivano je stigao na Enfild, s obzirom na katastrofalnu zdravstvenu situaciju sa skupo plaćenim zvijezdama Liverpoola.

Ben Davies preko noći postao je neočekivana zvijezda na Otoku. Taj nogometaš, koji je dosad igrao drugu i treću englesku ligu, neočekivano je stigao na Anfild, s obzirom na katastrofalnu zdravstvenu situaciju sa skupo plaćenim zvijezdama Liverpoola. Mediji su prvo pronašli da je prije nekog vremena prodavao namještaj preko oglasa, a sad je već tema i njegova supruga.

Nevjerovatna prilika

- Ovo je ogromna prilika. Naravno, bio sam pomalo iznenađen kad sam prvi put čuo za interes Liverpula, ali kad sam se sabrao, jasno je da je preda mnom nevjerojatna prilika, rekao je Dejvis i priznao da još nikad nije bio na kultnom Anfildu.

Zvijezda je i njegova supruga Abbie Colvin, 23-godišnjakinja s kojom Ben ima dvoje djece, dva sina. Osim što pokazuje svoje atraktivne fotografije preko Instagrama, njegova supruga usko je povezana i s organizacijama koje se bore protiv karcinoma. Često je putem društvenih mreža upravo pokušavala "probuditi svijest" kod drugih.

- Odvjetnica sa seksi tetovažama, već joj tepaju tamošnji mediji.

Neki su objavili i ovo:

Rast popularnosti

- Žena novog igrača Liverpoola poznatija je od njega.

Ukoliko iskoristi ovu neočekivanu šansu, i to se može promijeniti i možda više neće prodavati namještaj preko oglasa. A zajedno s njegovo popularnošću, rasti će, nema sumnje, i njena, prenose SN.