Realov veliki promašaj

Jović je odličnim igrama u dresu Eintrachta u sezoni 2018/19. kada je postigao 17 pogodaka u Bundesligi zaradio 60 miliona vrijedan transfer u Real, no tijekom godine i pol u "kraljevskom" klubu je u sezoni i pol upisao samo 32 nastupa uz dva gola u svim natjecanjima.

Srpski reprezentativni napadač Luka Jović (23) nakon godine i pol dana provedenih u madridskom Realu vraća se u njemačkog nogometnog prvoligaša Eintracht iz Frankfurta gdje će ostati na posudbi do kraja sezone, kazao je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic.

"Luka Jović nam je posuđen do ljeta, još trebamo poraditi na nekoliko detalja poput liječničkog pregleda, a ako sve bude u redu, vrlo brzo će se vratiti", kazao je Bobic pred susret 16-ine finala Njemačkog kupa u kojemu Eintracht gostuje kod Bayera u Leverkusenu.

Jović je odličnim igrama u dresu Eintrachta u sezoni 2018/19. kada je postigao 17 pogodaka u Bundesligi zaradio 60 milijuna vrijedan transfer u Real, no tijekom godine i pol u "kraljevskom" klubu je u sezoni i pol upisao samo 32 nastupa uz dva gola u svim natjecanjima.