POVRATAK NA OTOK

Jedan od najbolji fudbalera svijeta svih vremena Cristiano Ronaldo mogao bi se vratiti u Manchester United odakle je krenuo njegov fudbalski uspon.

Ronaldo bi se na Old Trafford mogao vratiti u razmjeni koju bi obavili Juventus i Manchester United, a prema informacijama koje je objavio Miguel Delaney iz Independeta, u suprotnom pravcu mogao bi krenuti Paul Pogba.

Nije nikakva tajna da francuski veznjak već neko vrijeme želi napustiti United, a sada se pojavila i opcija povratka u Torinu, odakle je stigao u redove Crvenih đavola.

- Razgovarao sam sa ljudima tokom sedmice jer sam radio nešto i Pogbi, što je povezano sa Cristianom Ronaldom, a činjenica je da bi Juventus mogao biti zainteresovan za razmjenu - rekao je Delaney za Football Ramble, a prenosi Daily Mail.

Pogba je ove sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, postigao je dva gola i upisao dvije asistencije, no njegovo nezadovoljstvo traje već neko vrijeme.

S druge strane, nedavno se u Italiji pisalo kako svlačionica Stare dame nije najsretnija zbog činjenica da portugalski napadač skoro pa bira utakmice u kojima će igrati, a u kojima ne, što znači da cijela priča ima nekog smisla.

Juventus je Pobgu prodao Unitedu 2016. godine za 105 miliona eura.

Izvor: Faktor