TRENER LIVERPOOLA

Prije nekoliko dana nakon pobjede 3:0 protiv Leicestera menadžer Liverpoola Jürgen Klopp dao je intervju za nositelje televizijskih prava Premierlige.

Klopp je ogorčen što se njegovi, ali i nogometaši svih ostalih klubova ubitačno troše povredama, umorom i bolestima u ionako pretrpanom rasporedu.

“Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u eurokupovima i za reprezentacije, a onda subotom i nedjeljom u podne u Premiershipu, nisam siguran da ćemo sezonu završiti s 11 zdravih igrača. Znam da vas nije briga za to, to i je problem”, rekao je tada Klopp u govoru koji uopće nije prikazan u Engleskoj.

O istom problemu govorio je nakon sinoćnjeg poraza u Ligi prvaka od Atalante (0:2). Bio je to prvi domaći poraz Liverpoola u utakmici na 90 minuta u posljednje dvije godine.

“Tjerate nas da igramo sljedeću utakmicu kod Brightona u subotu u 12:30. To je skoro pa zločin. Da, zločin. To nema nikakve veze s ovom utakmicom i našim porazom, ali čestitam onome ko je donio takvu odluku. U ovom trenutku me jedino zanima da mi se niko ne povrijedi. Moji igrači su potpuno razočarani, frustrirani. Samo što završe jednu utakmicu, kreću s pripremama za drugu…”

Autor: Index.hr