LeBron James

Ponajbolji košarkaš današnjice, ali i već sada svih vremena, LeBron James odgovorio je na, što su novinari predstavili kao provokaciju Michaela Jordana, koji je rekao da bi na njegovom popisu Kobe Bryant bio ispred Jamesa.

No, James se ne zamara pričama o tome da li je bolji on ili Bryant ili Jordan, te je samo skoncentrisan na svoju i izvedbu ekipe na terenu. To se najbolje moglo vidjeti u posljednjih sedam utakmica, u kojima je Miami ubilježio isto toliko pobjeda, a James u svim utakmicama ubacio najmanje 30 poena, čime je dostigao legendarnog Wilta Chamberlaina.
"Meni to nije važno. Ako kažete da je Kobe broj jedan, ja broj dva, to mi je nevažno. Ne zamaram se time što ljudi govore sve dok sam na parketu i pridonosim pobjedama svoje ekipe. Ne trebaju mi priznanja i blagoslovi drugih ljudi", rekao je James uoči utakmice protiv Oklahome, u kojoj je još jednom pokazao koliko je dobar ubacivši 39 poena, te ubilježivši 12 skokova i 7 asistencija.
Uz to, James je do sinoćnje utakmice protiv Oklahome (u gostima) imao postotak šuta iz igre veći od 60 posto, čime je postao jedini u historiji s takvim učinkom. Protiv Oklahome (pobjeda 110-100) je nastavio niz od minimalno 30 poena po susretu, ali je prekinuo niz od 60 posto ubačaja (58.3).