DOČEKAO SVOJE

Luka Dončić (25) odveo je Dallas u veliko finale NBA lige tako što je u petoj utakmici finala Zapadne konferencije bio najbolji igrač za pobjedu Mavsa 124:103 kod Minnesote, a Slovenac se nije istakao samo košarkaškim vještinama.

Naime, Dončić se pokazao i kraljem trash talka budući da je na neprijateljsku atmosferu u Minneapolisu odgovorio tako da je nakon koševa likovao i izazivao 19.000 gledatelja u Target Centeru.

Najviralnija scena je bila ona kada se nakon poentiranja okrenuo prema navijačima Wolvesa i jasno uzviknuo: "Ko sada plače, mater vam je*em?!"

Sceni je dodatnu draž dalo to što je odmah ispred Dončića u prvom redu gledališta bio poznati reper Snoop Dogg.

Iako je pjevač odrastao na surovim ulicama Los Angelesa i teško ga je impresionirati trash talkom, kamere su zabilježile kako je čak i on ostao zapanjen Dončićevim provokacijama.

Podsjetimo, Dončić je briljirao od početka jutrošnje utakmice pa je tako u samo prve četiri minute postigao 12 poena bez promašaja iz igre i za tricu.

Prvu četvrtinu je kompletirao sa čak 20 poena, a na kraju utakmice je došao do 36 uz veoma dobrih 14/22 iz igre i 6/10 za tricu.