WNBA

Courtney Williams je All-Star košarkašica WNBA ekipe Atlanta Dream i glavna akterica najvećeg skandala koji trenutno potresa žensku košarku u SAD-u.

U centru pažnje našla se nakon što je objavila video tuče koja se dogodila u maju ove godine. Na videu koji traje dvije minute vidi se tuča u kojoj su tri košarkašice Atlanta Dreama sudjelovale ispred jednog fast fooda.

Američki mediji pišu da je do sukoba došlo jer je neko ružno komentirao djevojku spomenute košarkašice, a njena saigračica Crystal Bradford pokušavala je smiriti strasti iako je također sudjelovala u tuči.

Williams je u videu koji je kasnije obrisala pokušala objasniti svoju stranu priče, ali tek onda je došlo do pravog skandala jer je otkriveno da je klub Atlanta Dream znao za sukob i odbio reagovati.

''Ponašanje na snimci je neprihvatljivo i ne odražava vrijednosti ove organizacije'', poručili su iz WNBA ekipe iz Atlante pet mjeseci nakon što su saznali za tuču kako bi smirili tenzije koje su nastale, a kako bi se osigurali da se to neće ponoviti, svim košarkašicama koje su sudjelovale u sukobu uručili su otkaz.