NAJTEŽI TEST U KARIJERI

Američki youtuber i bokser Jake Paul pobijedio je u "najtežem testu" u dosadašnjoj karijeri, a on je sinoć odlukom sudija bio bolji od legendarnog Andersona Silve.

Uspio je Paul u jednom trenutku žestoko pogoditi Andersona u glavu i baciti ga na pod, no treba reći i to da je i on primio nekoliko teških udaraca, no uspio je izdržati to i doći do kraja borbe.

Na kraju, jednoglavnom odlukom sudija Paul je došao do pobjede (77-74, 78-73, 78-73), a nakon borbe je prozvao Natea Diaza rekavši da narednu borbu želi s njim odraditi.

"Pokušao je ući u moju svlačionicu, htio je napraviti neki problem. Nakon toga je napustio arenu. Rekli su mi da ne mogu pobijediti 'udarača', a ja sam pobijedio legendu Andersona Silvu", rekao je nakon borbe Paul.

Također, nakon borbe je prozvao i šefa UFC-a Danu Whitea s kojim se posljednjih mjeseci često prepucava preko medija.

"Dana, Dana, Dana... Brate, rekao si da ne mogu ovo napraviti, a uspio sam. Znate, on se skriva, radi sve kako bi me zaustavio i sabotirao mi borbe, mrzi mene i ono što radim jer razotkrivam njegov biznis. Osnovat ću udruženje koje će pomoći UFC-ovim i svim drugim MMA borcima i bokserima kako bi bili bolje plaćeni i imali bolju zdravstvenu zaštitu", rekao je Paul.

Paul je sinoćnjom pobjedom neporažen, odnosno ima šest pobjeda u isto toliko borbi. Ranije je pobijedio Alija Esona Giba, Natea Robinsona, Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleyja.