Kakav glumac

Publika u dvorani počela negodovati.

Kubanac Frenk Sančez (Franck Sanchez) prvo se u petak na vaganju posvađao s Tajsonom Fjurijem (Tyson Fury), a onda je i u ranim nedjeljnim satima dospio na naslovnice tako što je na pomalo bizaran način stigao do nove profesionalne pobjede.

Sančez (18-0) je neporaženi teškaš koji je na velikom bokserskom spektaklu u Arlingtonu savladao Nagija Agileru (Nagy Aguilera) i to tako što ovaj nije mogao, neki bi rekli i nije htio, nastaviti borbu nakon ilegalnog udarca u šestoj rundi.

Sančez je bacio jedan desni kroše koji je više onako okrznuo nego ozbiljno udario Agileru u potiljak. Naravno, udarci u potiljak su zabranjeni na što je Agilera odmah reagirao negodovanjem i udaljavanjem od Sančeza, a potom i teatralnim padom na konopce, prenosi "Fight site". 

Onda se pokušao ustati, ali uslijedio je novi pad i previjanje u bolovima. U tim trenucima na velikom zaslonu je pušten snimak koja baš i nije uvjerila publiku u Arlingtonu. Tribine AT&T stadiona počele su negodovati, ali negodovao je i Agilera koji je žestoko kritizirao suparnika za nesportske udarce. Naime, on i njegov tim su tvrdili da je Sančez kontinuirano ponavljao prekršaje, ali procjena odgovornih ipak je bila ta da se radilo o nenamjernom potezu.

Samim tim, Agilera je mogao zaboraviti na diskvalifikaciju svog suparnika, ali, kako se pokazalo, i na "no contest" budući da je tehničkom jednoglasnom odlukom pobjeda s tri puta po 60-54 otišla u Sančezove ruke.