Košarkaši Napretka htjeli su što prije napraviti prekršaj pa je Šulović nespretno i nesportski srušio Đorića. Ovaj se pridignuo bijesan i šakama na pod bacio Šulovića.


Napredak i Proleter igrali su 16. kolo prve srpske košarkaške lige. Proleter je preokrenuo zaostatak od 10-ak koševa razlike pa je kraj utakmice protekao u izrazito napetom ozračju. Domaći košarkaši htjeli su što prije napraviti prekršaj pa je Šulović pomalo nespretno i nesportski srušio Đorića na parket. Ovaj se pridignuo potpuno bijesan i šakama na pod bacio Šulovića.

Onda je krenula opšta 'makljaža' koja nije primjerena nigdje, a kamoli na utakmicama. Bile su to huliganske scene, a domaći su nasrnuli na 'napadača' Đorića i bacili ga na parket te ga izudarali nogama. Nakon pola minute sve se ipak nekako smirilo, a suci su imali pune ruke posla.

Isključili su klupe obje momčadi i Đorića, a posljednjih minutu i pol Proleter je igrao sa četiri košarkaša na parketu i usprkos tome pobijedio. Zanimljivo, Šulović i Đorić zabili su najviše za svoje ekipe, 25, odnosno 18 koševa.