Pojačava se pritisak na Inter, današnji "As“ na svojoj naslovnoj strani donosi priču po kome je sve završeno i Jose Mourinho se dogovorio sa Realom.

Iako je šampion Italije, ali i sam Mourinho pre par dana demantovao da se pregovara, list insistira da je agent portugalskog trenera sve dogovorio, pišu srbijanski mediji.

Čeka se naredna nedelja, odnosno finale Lige Šampiona, kako bi se dogovor ozvaničio.

Perez je pristao na uslove "Posebnog" koji se tiču finansija i samostalnosti u radu, a vidjećemo može li da ispuni želje Mourinho i dovede igrače kao Maikona, Teveza i Kolarova, koji je takođe po volji portugalskog trenera.

S obzirom na kredibilitet pomenutog lista i činjenicu da su najavili transfere Cristiana Ronalda, Kake, Benzeme i mnogih zvijezda u prošlosti, ali i sudeći po izjavama iz tabora Intera, izgleda da će od naredne godine na klupi "kraljevskog kluba" sjediti Jose Mourinho.

Pelegrini se već oprostio od igrača, očekuje se da do ponedeljka potpiše sporazum o odšteti i ode sa klupe. Jučerašnji trening nije održan, a Valdano je bio vrlo direktan u poruci treneru da neće ostati na klupi.