Tijekom minute odmora Pistonsa Rodney Stuckey je sjeo na stolac, no u jednom trenuku se onesvijestio. Odmah mu je pružena liječnička pomoć, na nosilima je napustio parket i prebačen je u bolnicu. Stanje mu je stabilno.

 
Utakmicu Clevelanda i Detroita obilježio je dramatični događaj iz treće četvrtine. Tada je branič Pistonsa Rodney Stuckey tijekomtimeouta svoje ekipe pao u nesvijest, a zbog hitne liječničke intervencije utakmica je prekinuta na dobrih desetak minuta. 
 
 

Teška vrtoglavica, koja je uzrokovala Stuckeyjeve probleme, kroničan je problem  Početkom sezone je propustio dvije utakmice jer je u dvoboju sa Celticsima također imao istih problema. Inače, iz bolnice u Clevelandu su dojavila da je stanje gostujućeg igrača stabilno, a dodatni testovi će pokazati što je bio uzrok vrtoglavice. 

Nakon prekida briljirao je LeBron James koji je na kraju sa 40 koševa i 13 skokova odveo Cleveland do pobjede 99:92. Kod Cavsa je odličan bio i Antawn Jamison, pojačanje iz Washingtona, koji je dodao 17 koševa, dok je Brazilac Anderson Varejao upisao 16. 
 
U redovima Pistonsa je prvo ime bio Tayshaun Prince sa 23 poena i pet asista, dok je Richard Hamilton dodao 20 koševa, tri skoka i pet dodavanja. Rodney Stackey je do trenutka kada je morao napustiti parket upisao osam koševa i čak 10 asistencija (za 25 minuta igre). 

U vrlo zanimlljivom obračunu košarkaši Dallas su ipak uspjeli sačuvati svoj najdulji pobjednički niz ove sezone svladavši Sacramento sa 108:100. 

Za domaćine zbog ozljede nije igrao ponajbolji igrač Jason Terry, a Mavsima je u drugoj četvrtini isključen i trener Rick Carlisle. Dallas je također izgubio i centra Brendana Haywooda u drugoj četvrtini, ali ništa nije pomoglo Kingsima. 

Briljirao je Dirk Nowitzki koji je zabio 15 od svojih 31 koševa u posljednjoj četvrtini, a tome je dodao i 12 skokova. U desetoj uzastopnoj pobjedi Mavericksa odličan je bio i Roddy Beaubois, koji je ubacio 22 poena, što mu je najbolji učinak u karijeri. 

Carl Landry je postigao 21 koš, a slovenski reprezentativac Beno Udrih je dodao 20 za goste iz Sacramenta.