Golman Auckland Cityja je možda ideju pokupio od Lehmanna, no debelo ga je nadmašio u realizaciji. Paul Gothard se nije udostojio napustiti teren, već je malu nuždu obavio u svom šesnaestercu.

Prije desetak dana Jens Lehmann je bio apsolutni hit na internetu. Njegovo uriniranje usred utakmice Lige prvaka protiv rumunske Uniree Urziceni podignulo je dosta prašine, no golman Stuttgarta dobio je dvojnika koji je čak otišao i korak dalje.

Paul Gothard, golman Auckland Cityja i Lehmannov kolega pišonja, svoju je tačku izveo na FIFA-inom svjetskom klupskom prvenstvu usred utakmice za 5. mjesto protiv kongoanskog TZ Mazembe.

Za raliku od iskusnog Nijemca, koji je malu nuždu obavio iza svoga gola, 'ludi' Englez je kleknuo na koljena u svom šesnaestercu i 'zalio travu' na stadionu Zayed Sports City u Abu Dhabiju.

Zapanjujuće je s koliko je preciznosti Gothard odradio pišanje kroz nogavicu donjeg dijela dresa bez da se razotkrio pred velikim auditorijem. Ujedno je imao i sreće što se igra odvijala na drugoj strani terena, pa je posao mogao obaviti bez da ga je iko prekidao.