Ovaj korejski električni automobil nakon vožnje se može preklopiti na pola.

Kako se snalaziti s parkiranjem u saobraćajno zagušenim gradovima, jedna je od najvećih poteškoća ljudi koji se zbog prirode posla ili mjesta stanovanja svakodnevno moraju kretati prenapučenim ulicama.
Jedno od rješenja je nabaviti neki mali automobil poput Smarta koji se može uglaviti tamo gdje nema mjesta za vozila pune veličine, no naučnici i inženjeri Korejskog naprednog instituta znanosti i tehnologije nude još bolje rješenje.
Njihov električni dvosjed Armadillo-T, koji u punoj veličini nije duži od 279,4 cm, može se nakon vožnje pomoću daljinskog upravljača preklopiti na 165,1 cm, pa pri parkiranju možete iskoristiti manje od pola klasičnog parkirnog mjesta, što znači da ćete ga moći zavući tamo gdje jedva stane neki skuter.
Kao što mu i samo ime kaže, ovaj automobil čija maksimalna brzina iznosi 50 km/h, a težina 496 kg, napravljen je prema uzoru iz prirode, odnosno oklopljenoj životinji pasancu ili armadilu.
Armadillo-T koristi litij-ionsku bateriju od 13,6 kwh koja napaja motore ugrađene u kotače, čime je ponajviše omogućena ušteda prostora. Baterija se puni samo 10 minuta, a s napunjenom do vrha automobil može prijeći oko 100 km. Za sada nije poznato hoće li se ovaj automobil ikada naći na prometnicama, no inženjeri kažu da su ga kreirali za obične ljude, što znači da bi vrlo lako mogao ući u serijsku proizvodnju, a na tržištu bi se trebao naći po vrlo povoljnoj cijeni.