Bez obzira voljeli minimalistički uređen dom ili onaj koji je pretrpan masivnim komadima namještaja, svi se slažu u jednom - ladica nikada nema dovoljno!

Taj hronični nedostatak često uzrokuje stvaranje nereda ili pretrpavanja postojećih kapaciteta stvarima što vodi ka lošoj organizaciji koja na kraju krajeva, vlasnicima može oduzeti poprilično puno vremena.

Koliko ste puta htjeli pronaći neki važan papir, legitimacijsku oznaku, neplaćeni račun za telefon ili neko staro, drago pismo, a da je potraga neslavno završila negdje u bespućima bezbrojnih dokumenata i kojekakvih papira zbijenih u nepreglednoj hrpi na dnu minijaturne ladice u ormaru?

Uz pomoć dodatne komode koja ne zauzima velik dio prostora, a svojim izgledom može osvježiti i uljepšati prostoriju, stanite na kraj takvim mukama. Ladica nikad dosta, a nekoliko dodatnih mogu učiniti mnogo za bolju i pregledniju organizaciju arhiva te njihovo održavanje i time uštedu vrmena.

Prednost komoda je u tome što se mogu nenametljivo upotrijebiti u gotovo svim prostorijama i što im namjena može biti široka. Osim u spavaćim sobama ili dnevnim boravcima komoda se može uklopiti i u hodnik, kupaonicu ili čak kuhinju. Uz mnogobrojne sitnice, dokumente i papire, u njih možete odlagati i donje rublje ili pribor za kuhanje i mnogobrojne mirođije i začine.

Hodnik će 'oživjeti' uz ladice jakih boja i ekscentričnog dizajna ili pak zaobljenih ili ovalnih linija. Za radne sobe koristite komode sa velikim ladicama koji mogu poslužiti za arhivu, dok u denvnim boravcima dobro dođu oni sa velikom gornjom pločom koja po potrebi može poslužiti kao stalak za televizor ili stereo uređaj.