VRIJEDI PROBATI

Niko ne želi trošiti mnogo vremena na čišćenje tuš kabine. Dobra vijest je ta da ovo možete završiti u samo nekoliko minuta koristeći sredstva koja nisu abrazivna.

Korisnica TikToka Emmy Rachelle objavila je snimak na kojem je pokazala kako čisti svoju tuš kabinu, a dobar rezulat je vidljiv. Naime, koristi samo deterdžent za pranje posuđa pomiješan sa sirćetom.

Naglasila je da je bitno koristiti spužvu koja ima ručku u koju se može nasuti tekućina. Dodala je da je ranije deterdžent i sirće stavljala u raspršivač, ali da je to bilo gubljenje vremena.

Nakon toga dovoljno je obrisati tuš kabinu običnom krpom ili peškirom. Primijetit ćete da je staklo postalo gotovo kristalno čisto.

"Naša tuš kabina nije bila ovako čista otkako smo se uselili prije šest godina. Isprobala sam mnogo otrovnih proizvoda, tako da je ovo definitivno najbolje rješenje. Oduševljena sam", jedan je od komentara.

 
@..emmy.m worth it #tiktokhacks #hacksoflife #deepclean #parentsoftiktok #stressrelief #tiktokmademe ♬ original sound - Emmy