Sedam neizostavnih komada nakita koje bi trebala imati svaka žena otkrila je Elena Kiam, kreativna direktorica obiteljske firme za izradu nakita lia sophia.
Široke plosnate naušnice.

Plosnate naušnice ne moraju biti dosadne. Možete ih nositi svaki dan, a više od svega mogu vašem izgledu dati završni dodir. Osim toga, ako želite postići potpuno minimalistički izgled, karike su sjajne za to.

Debele, plosnate narukvice

Neke ih se žene boje nositi jer misle da su teške ili nespretne. Ako niste njihova obožavateljica, isti ćete efekt postići većim nizom tanjih narukvica.

Duga ogrlica

Najbolja stvar kod dugih ogrlica je što je možete prebaciti i preko bilo čega što nosite.

Kratka ogrlica

Kratka ogrlica s malim privjeskom nešto je što možete nositi svaki dan i u svakoj kombinaciji. Trebala bi biti decentna, tako da preko nje možete nositi i druge stvari, ali i dovoljno upečatljiva da je možete nositi samostalno.

'Ogrlica sa stavom'


Sjajna ogrlica je brzi način da svoj dnevni izgled preobrazite u noćni. Kombinirajte je s malom crnom haljinom ili čak trapericama i običnom majicom, i dalje će imati veliki utjecaj na vaš izgled. To je i sjajan komad za nositi na putovanja.

Veliki prsten

Ubaciti izražajnije boje u svoj outfitu je sjajna stvar, a veliki koktel psrten je najjednostavniji način da to učinite. Ne mora se čak niti slagati s ostalim bojama koje nosite. Unesite potpuno drugačije boje u svoj izgled pomoću prstena.

Karike


Karike su moderne i vječne. Jedan od rijetkih predmeta koji jednako dobro pristaje 12-godišnjakinjama, kao i onima od 60.