Police trgovina već su prepune novih proljetnih kolekcija u pastelnim bojama koje plijene pogled, pa se više i ne osvrćemo na dijelove dućana na kojima stoji natpis "Rasprodaja".

Ipak, na rasprodajama se još uvijek mogu naći izvrsne stvari po iznimno jeftinim cijenama koje će se odlično uklopiti u tvoju proljetnu garderobu. Donosimo vam popis stvari na koje obavezno morate obratiti pažnju na odjelu sa sniženim cijenama.

Traper košulja
Veliki hit ovog proljeća bit će upravo traper košulja. Odaberite komotan model kojeg ćete moći stegnuti tankim remenom i nositi preko minica ili hlačica, ili raskopčanu poput jaknice preko neke zanimljive haljinice ili uskih traperica i kratkog topa. Svijetle traper nijanse bit će najmodernije, pa obratite pozornost i na taj detalj.


Duge veste
Dugačke veste još uvijek ne izlaze iz mode, a izvrsna su zamjena za proljetne balonere ili kao upotpunjivanje romantičnih haljina preko kojih se mogu prebaciti i stisnuti tankim remenčićem. Sada su snižene i do 70 posto!



Tanki remenčići
Nikako nemojte zaboraviti na ovaj sjajni modni detalj. Tanki remenčići na rasprodajama se mogu naći za svega dvadesetak kuna, a nosit ćete ih uz sakoe, veste, košulje, tunike, haljine...cijelog proljeća. Što je boja luđa, to bolje.



Blejzeri
Blejzeri ne samo da ne izlaze iz mode, nego ovog proljeća nastupaju u punoj snazi. Sada se mogu naći i za stotinjak kuna, pa obavezno upotpunite svoju garderobu s nekoliko dobrih primjeraka.



Traper i čipkaste pantalonice
Hlačice koje su prije dva mjeseca koštale i do tristo kuna, sada se mogu naći za sedamdesetak. Ako imate lijepe noge, obavezno nabavite ovaj hit komad.