Fotografije zvijezda s crvenog tepiha uvijek izgledaju tako savršeno, da nas često zaista uvjere da poznate cure u svakom trenu izgledaju besprijekorno od glave do pete. Njihove poze su glamurozne i samouvjerene, čelo im se ne sjaji, a oči nikada nisu na pola zatvorene. Uz par malih trikova, i ti možeš imati fotografije na kojima će tvoje noge izgledaju duge poput manekenskih, poze djelovati savršeno, a pogled svjež i privlačan.

Pronađi svoj savršeni ugao

Ako želiš imati savršene fotke, najvažnije je da pronađeš odgovarajuću pozu koja na pravi način skriva tvoje mane i otkriva ono najbolje na tebi. Vježbaj pred ogledalom i odredi sama sa sobom koja je tvoja bolja strana, koji profil bolje izgleda i koji položaj glave najbolje ističe tvoje lice. Nemoj se sramiti vježbati pred ogledalom, jer kad jednom otkriješ te stvari - poziranje će biti lako i više nećeš bježati kad netko spomene slikanje.

Seksi pogled

Zavodljiv pogled zaista je teško dobiti, no postoji trik koji uvijek pali - prije no što blic okine, pogled usmjeri u pod, a zatim ga podigni i usmjeri prema fotoaparatu sekundu prije nego što okine. Na taj način ćeš izbjeći i zatvorene ili, još gore, poluzatvorene oči na slikama. Ako želiš izgledati pomalo misteriozno, nemoj uperiti pogled direktno u kameru, već gledaj u neku točku sa strane ili iznad fotografa, s pomalo odsutnim i zavodljivim pogledom.

Zauzmi pozu

Kako bi ti noge izgledale vitke i izdužene poput nekog modela s piste, stani uspravno s jednom nogom ispred druge, tako da se kod zglobova prekriže. Ako želiš naglasiti struk stavi ruke na bokove i opusti ramena. Zvijezde najčešće koriste pozu u kojoj se slikaju iz poluprofila, s jednom nogom ispruženom ispred druge i lagano savijenom u koljenu. Bokove nikad ne naginji u smjeru kamere, već od nje. Takva poza daje dojam duljih nogu te vizualno smanjuje stražnjicu. 

Pazi na detalje

Vodi računa o tome da su leđa uvijek uspravljena, trbuh uvučen, a ramena povučena unazad. Ovakav stav otkriva samouvjerenost i izdužuje figuru. Također, možeš se i poigrati s poziranjem s leđa, sa zavodničkim pogledom preko ramena. Poziranjem iz poluprofila možeš sakriti višak kilograma, pogotovo na području trbuha i stražnjice. Poznato pravilo poziranja je da dlanovi nikad ne smiju biti direktno okrenuti prema objektivu, jer dlanovi uslikani iz profila izgledaju ženstvenije i elegantnije.