Nakon toliko hladnih mjeseci sigurno vam je već dosadila zimska odjeća i obuća i jedva se čekate preobući u nešto laganije i 'uskočiti' u otvorenije cipele? Zanima vas kakvi će trendovi 'harati' ovog proljeća i ljeta? Došli ste na pravo mjesto!

Morate se složiti da su osim odjeće najvažniji faktori izgleda i stila modni dodaci koji igraju veoma važnu ulogu kada je u pitanju cjelokupni stil neke osobe, a kad govorimo o modnim dodacima prvenstveno mislimo na cipele koje su sastavni dio nečijeg izgleda.

Svake sezone, baš kao i na području odjeće, mijenjaju se trendovi cipela, a ovog proljeća svjetski poznati dizajneri odlučili su ponuditi ponešto za svakoga, pa tako u njihovim kolekcijama ima klasike, otkačenosti, novih ideja i pregršt živih boja na kojima je ovoga puta naglasak, bez obzira radi li se o ravnim ili cipelama na visoku petu.

Preferirate upečatljivije cipele živopisnih boja? Onda će vas oduševiti proljetna kolekcija cipela s potpisom Christiana Diora, koja će sasvim sigurno 'podići' vaš izgled i dati vam veseliju 'vibru'. Ljubiteljice mode koje su spremne poručiti zbogom tmurnoj paleti zimskih boja, bit će presretne što će svoj izgled moći nadograditi živopisnijom garderobom, uz koju će se ovakve cipele u potpunosti slagati.



U svijetu slavnih i bogatih Christian Louboutin smatra se kumom dobrog stila. Oni koji su pobliže upoznati s njegovom modnom vizijom, znaju da su njegove cipele ispunjene osobnošću i nadnaravnom aurom, a sve one koje su isprobale Louboutinke kunu se u to da ove cipele imaju moć instantnog podizanja samopouzdanja. Nadolazeću sezonu ovaj dizajner vidi u živopisnijim i pomalo kameleonskim bojama, što je jasno vidljivo i na modelima cipela. Nađe se tu svašta za svakoga, od modela s leopardovim uzorkom preko tirkiznih sandala ukrašenih šiljcima do štikli koje su prekrivene tisućama minijaturnih perlica.



Snažne kromatske kompozicije i grafike nisu baš pojmovi koji karakteriziraju trend viziju Giorgia Armanija, pa se umjesto toga ovaj modni maestro ograničava na iznimno sofisticiran izgled uz pomoć modela kojima dame mogu podignuti svoj izgled kada god to požele. Poigravanje sa svjetlosnim efektima i paletom perlastih boja tajna su oružja kojima je ovaj cijenjeni guru stila koristio u svojoj povorci izrazito sunčanih i šarenih modnih tendencija.



Ako ste oduvijek bili obožavatelj upečatljivih modnih dodataka, nova proljetna Gucci kolekcija oborit će vas s nogu. Ako žudite za tim da budete modni uzor mladim zaljubljenicama u 'krpice', pokažite svoju kreativnost kombinirajući unikatne i upečatljive dodatke, a ako smatrate da vam treba svojevrsni bijeg od svakodnevice, iskoristite ove cipele kao tajno oružje koje će vam pomoći da budete primijećeni u gomili.



Prihvatite oštri i moderni stil uz ove Jason Wu cipele koje dolaze u bojama poput narančaste, neutralnih nijansi i zelenoj boji koja će se sasvim sigurno nametnuti kao 'it' boja ovog proljeća. Uz pomoć ovih modela možete 'profurati' nešto poslovniji i elegantniji izgled, ali ih možete nositi i na neku glamuroznu zabavu.



Mnogi modni dodaci iz vaše garderobe zasigurno ne ostavljaju onakav utisak kakvog ste priželjkivali, pa ako ste posvećeni tome da pratite posljednje modne trendove, počastite vaša vizualna osjetila s ovim prekrasnim sandalama i platforma štiklama s potpisom Johna Galliana. Paleta boja uključuje boju kože, mnoge nijanse sive boje, ali i pokoje tonove ružičaste i vatreno crvene boje.



Iskažite svoju ljubav retro-chic trendu odabirom modela iz proljetne Marni kolekcije, koja odaje počast modi sedamdesetih godina. Kolekciju obilježava neizlječivu odanost ovog brenda stilu sedamdesetih, odnosno dizajnu, materijalu i uzorcima koji su se u to vrijeme koristili.



Svoju kolekciju modnih dodataka upotpunite ekstravagantnim 'it' stilskim kreacijama vizionarskog proizvođača cipela Nicholasa Kirkwooda. Nedavni posjeti Baliju bio je inspiracija zbog koje je ova kolekcija obilježena svjetlijim i ženstvenijim tonovima. Osnovu svega čine grafike procvjetalog proljetnog vrta, a naglasak je stavljen na cvjetni uzorak koji se elegantno proteže ovim modelima. 

Pogledajte galeriju:

 

{gallery}galerije/cipele{/gallery}