Proteklog je vikenda u Los Angelesu održana dodjela filmskih nagrada Udruge producenata na čijem su se crvenom tepihu pojavile mnoge pripadnice holivudske društvene scene.

Među poznatim uzvanicama najviše se isticala glumica i novopečena redateljica Angelina Jolie, koja se na ovoj dodjeli pojavila u do poda crnoj haljini s potpisom Michaela Korsa, koja je na području rukava, ramena i struka čipkasta.
Angelina je s ovom haljinom postigla ono što joj je vjerojatno bilo u planu, pa je izgledala vrlo elegantno u haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Doduše, Angelina bi mogla razmisliti o tome da što manje nosi crne haljine, jer u njima izgleda još mršavije (što nikako nije dobro s obzirom na to da se toliko puta našla na meti zbog svog 'pregladnjelog' izgleda).

Kolumbijska glumica, komičarka, voditeljica i model, Sofia Vergara pojavila se u šljokičastoj haljini bez naramenica s potpisom Monique Lhuillier, koja je otkrila svu raskoš dekoltea ove vatrene ljepotice.

Na nešto drugačiji imidž odlučila se glumica Evan Rachel Wood, koja u posljednje vrijeme evidentno preferira ozbiljna i pomalo poslovna odijela, baš poput onoga kojeg je nosila na ovoj dodjeli nagrada. Glumica je na crno odijelo iskombinirala svjetlucavu clutch torbicu i crveni ruž, koji joj je pomogao da unatoč odabiru odjeće svejedno izgleda ženstveno i moćno.