U zimskim danima žene često zapostavljaju kožu svog tijela pod izlikom da nemaju vremena i da se pod debelim slojevima koža ionako ne vidi. Ipak, nema ništa ljepšeg od osjećaja i izgleda uredne i njegovane ženske kože, pa se pobrini da uvijek budeš njegovana i svakodnevno paziš na svoju kožu jer za to zaista nije potrebno previše vremena.

1. Piling

Dva puta tjedno napravi dobar piling cijelog tijela. Piling će ukloniti grube odumrle naslage kože i pripremiti je za depilaciju. Osim toga, koža tretirana pilingom bolje će upiti losion ili mlijeko za tijelo i u trenu biti glatka i ugodna na dodir.

2. Odaberi pravi "omekšivač" za svoje tijelo

Bilo da se radi o kremi, losionu, gelu ili baby ulju, važno je da odabereš sredstvo koje odgovara tvom tipu kože i koje ti neće oduzimati previše vremena. Jednom u tjedan dana, u svoj losion ili mlijeko možeš ukapati i nekoliko kapi maslinova ulja.

3. Depilacija

Nema ništa ružnije od dlakavih ženskih nogu pa se pobrini da si uvijek uredno depilirana. Britvice su najbrže rješenje, no ako želiš dugotrajne rezultate - odaberi vosak ili šećernu pastu.

4. Krema protiv celulita

Ako imaš problema sa celulitom, krema ili serum koji ga ublažavaju trebali bi biti obavezan sastojak tvoje kozmetičke torbice tokom cijele godine. Bedra maži dva puta dnevno, uvijek pokretima u smjeru od koljena prema trbuhu.

5. Vježbanje

Nemoj dopustiti da tvoja koža "omlohavi". Ako nemaš vremena za aerobic ili trčanje, izdvoji svaki dan desetak minuta i napravi barem nekoliko osnovnih vježbi kao što su trbušnjaci, vježbe za guzu i istezanje.