Ako si primorana kupovati darove u posljednji čas, ili ti je sestra ili prijateljica naznačila da joj kupiš samo "nešto od kozmetike", a ti se gubiš pri pomisli na ogromne police parfumerija prepune svime i svačime, priskačemo u pomoć. Evo što možeš kupiti gotovo svakome i što nemoj kupovati osim ako znaš točan tip i nazik.

Ovo možeš gotovo svakome kupiti:

1. Prozirno ili roskasto sjajilo

Gotovo sve cure vole sjajila za usne pa je to nešto s čim ćeš teško pogriješiti. Samo pazi da nije ljepljivo ili lošeg okusa ili mirisa, te se drži neutralnih nijansi.

2. Hidratantna krema


Kremu nije poželjno kupovati ako ne znaš tip kože osobe kojoj kupuješ, ali lagana hidratantna krema koja vraća vlagu, potrebna je svakoj koži, pogotovo u ovim zimskim danima pa je to odličan izbor za poklon.

3. Maskara

Maskara je lijep poklon s obzirom na to da je sve cure nose, a premda su neke skeptične oko isprobavanja novih maskara, rijetko koja cura će odbiti probati kvalitetan novitet.

4. Set za kupanje

Soli za kadu, spužvice i kupke idealan su dar jer lijepo izgledaju, ugodno miriše i sigurno će se iskoristiti.

5. Lakovi za njegu noktiju

Lijep set za njegu noktiju koji uključuje rašpice, kreme i zaštitne lakove, idealan su dar za svaku curu koja se voli dotjerivati.

Ovo nemoj kupovati:

1. Puder

Tekstura i boja pudera jako su osobna stvar, pa se nemoj gurati gdje ti nije mjesto.

2. Gel za tuširanje

Osim ako je iz kolekcije njenog omiljenog parfema, tvoja kolegica će mislit da joj želiš nešto poručiti.

3. Rumenila

Svakoj curi pristaje drugačije rumenilo, pa dobro pazi da ne izabereš nešto što odgovara tvom tonu kože, a ne prijateljičinom. Ovo je jako nezahvalan poklon, pa radije kupi nešto drugo.