Dosadila ti je tvoja boja za kosu i želiš napraviti potpuni make-over i u novu godinu ući s prekrasnom, sjajnom bojom kose? Umjesto da se odlučiš za klasičnu plavu, crnu ili smeđu boju, donosimo ti pet uzbudljivih nijansi koje su ove godine isfurale ljepotice iz celebrity svijeta.


1. Hladna kestenjasta nijansa

Smeđe boje za kosu često imaju crvenkast ili zlatan sjaj, što nerijetko "ubija" slaj kože kod svijetloputih cura kojima tople nijane ne pristaju. Ako imaš svijetlu put i svijetle oči, izvrsno će ti pristajati hladna srednje - smeđa nijansa koju nosi glumica Zoe Dechanel.

2. Svijetlo crvena

Kad se glumica Blake Livley ove godine odlučila uzeti kratki predah od plave boje odabrala je zanimljivu svijetlocrvenu nijansu koja nije djelovala preagresivno za njezine sitne crte lica. Ova boja je nježna i izvrsno pristaje svijetloputim curama, ali nikako je nemoj pokušavati dobiti kod kuće već radije otiđi do frizera.

3. Svijetliji pramenovi na vrhovima

Takozvana tehnika ombre, bila je veliki ove godine, a  čini se da još uvijek ne izlazi iz mode. Smeđa kosa koja na vrhovima ima svijetlije izvučene pramenove, daje kosi "osunčan" izgled, a curi koja je nosi - instant glamur! Najbolje su je isfurale Mila Kunis i Lily Aldridge.



4. Medeni pramenovi

Najpopularniji kao "J.Lo" pramenovi, ovi višebojni pramenovi u boji meda kosi daju seksepil i glamur, ali i slojevitost. Kosa u trenu izgleda gušće i ljepše, a cijelo lice nježnijim. Jedini problem je što ih rijetko koji frizer zna zaista dobro napraviti, pa budi sigurna da si u dobrim rukama prije no što se odvažiš na ovaj potez.



5. Vatreno crvena

RiRi je već promijenila ovu boju kose, ali cure koje su je isprobale tvrde da im je dala odvažnost i istaknula njihov seksepil. Ako se odlučiš na ovako jaku boju kose pripazi da ti odgovara uz garderobu i način života, odnosno da je imaš vremena stalno uređivati jer žarko crvena boja na kosi bez frizure ili s velikim izrastom nikako ne izgleda dobro.