Ljepota je nešto čemu većina žena teži, a dolazi u različitim veličinama i oblicima. Neovisno o tome što smatraš lijepim, nekoliko univerzalnih savjeta vrijedi za svakoga.

Parfimirana krema

Ako želiš zavodljivo mirisati, umjesto parfema probaj koristiti parfimirani losion za tijelo. Imati ćeš meku kožu, a mirisat ćeš od glave do pete.

Kašikice protiv podočnjaka

Uvijek drži dvije kašikice u frižideru, jer će ti kad-tad zatrebati. Ne zauzimaju mnogo prostora, a kada se probudiš otečenih podočnjaka, jednostavno ih prisloni na područje ispod oka i drži dok ne prestanu biti hladne.

Ruž na dnevnom svjetlu

Kada biraš ruž, biraj ga negdje gdje postoji dobar izvor danjeg svjetla, jer samo na njemu možeš vidjeti stoji li ti boja koja ti se sviđa.

Rumenilo za vedrinu

Biraj rumenila koja u sebi sadrže malo jarko ružičaste boje, kako bi tvoje lice izgledalo svježije i odmorno.

Ne pretjeruj sa šamponom


Čista kosa ne znači korištenje previše šampona, a za šampon i regenerator dovoljna je količina veličine kovanice od 1 euro. Svako pretjerivanje zatvoriti će kožu i uzrokovati pretjerano mašćenje.

Jogurt za kosu

Jogurt sadrži proteine i to ga čini najboljom maskom za kosu, a činjenica da ga imaš u frižideru dodatno olakšava stvari.

Lak duže traje uz podlak

Nanošenje baze bitno je kod lakiranja noktiju, a lak će trajati duže i djelovati jarkije ako je baza dobra. Podlak zaglađuje površinu nokta i čini rezultat mnogo boljim.

Kosa na dolje za veći volumen

Trik koji je toliko jednostavan, a čini veliku razliku. Ako želiš volumen, jednostavno nagni glavu prema dolje i suši tako, a kosa će se na taj način dignuti od korijena i biti raskošna.

Otvori oči

Trik kojim šminkeri povećavaju oči uključuje korištenje bijele olovke u unutarnjem kapku. Bijelu olovku možeš zamijeniti i olovkom boje pijeska, a rezultat će biti prekrasne, velike oči.

Instant smokey eye

Kada nemaš vremena za komplicirani smokey eye look, jednostavno nanesi nekoliko tačkica crnom olovkom iznad linije gornjih trepavica, a isto učini i sa donjima. Sve razmaži spužvastim aplikatorom za sjenilo, i imaš trenutni smokey eye.