Lako je izgledati kao milion dolara kada ih imaš na računu, ali i uz pozamašan bankovni račun, holivudske zvijezde koriste neke sasvim "obične" trikove za ljepotu. Donosimo vam nekoliko trikova slavnih ljepotica koji će vam pomoći da zablistate.

Megan Fox

Lijepa Megan Fox voli bronzer, ali njezina šminkerica naglašava da bronzer ne smije biti više od dvije nijanse tamniji od našeg tena kako bi izgledao dobro. Također, seksi glumica nije veliki fan pudera, pa koristi SPF kreme u boji kako bi hidratizirala i nijansirala svoju kožu, no napominje da takve kreme često znaju začepiti pore jer su teške pa na svom licu redovito radi temeljiti piling.

Sienna Miller

Sienna Miller voli preplanuli ten. "Najvažnije je odabrati nijansu preplanulosti koja vam najbolje stoji i držati je se, bez obzira na to da li je riječ o solariju, kremi za samotamnjenje ili klasičnom sunčanju. Ako koristite kremu za samotamnjenje nanesite je prije spavanja jer će se boja tako najbolje razviti." tvrdi ova ljepotica. Kako bi joj lice izgledalo svježe i odmorno, Sienna stavlja malo prozirnom primera na čelo, u unutarnji kut oka, jagodice i na sredinu brade.

Elle Macpherson


Da je piling jako bitan napominje i manekenka Elle Macpherson, koja nakon pilinga obavezno nanosi kremu sa svjetlucavim česticama kako bi postigla blistav ten. Njezina šminkerica Annabel Hobbis kaže da je kod njege kože najbitnije odabrati proizvode koji odgovaraju tvom tipu kože i držati njih prilikom svakodnevne rutine čišćenja kože.

Eva Longoria

Tajna zavodljivog pogleda Eve Longorie je u dugačkim trepavicama. Najpoznatija "Kućanica" uvijek pri ruci ima umjetne trepavica ili na svoje nanosi više slojeva maskare kako bi izgledale gušće ii duže. Još jedan od bitnih sastojaka njezine kozmetičke torbice su sjenila ljubičastih tonova, anti-age krema, i proizvodi za njegu protiv akni.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je poznata po svom savršenom izgledu koji uvijek izgleda prirodno. Njezin recept za savršen izgled je jednostavan: sjajni puder kojim bi ističe jagodice, bradu i ključne kosti, zlatno sjenilo za oči, rumenilo boje breskve i prirodni tonovi za usne. Trepavice su za J.Lo također bitne, pa i ona koristi umjetne kako bi što bolje naglasila oči. Prelijepa pjevačica nikada ne ide u krevet sa šminkom na licu, a u svoj gel za tuširanje uvijek dodaje malo šećera kako bi redovito radila pilinga i tako održala kožu savršenom.