Dok kratka kosa ima svoje vrtoglave uspone i padove, duga kosa je uvijek konstanta, iako u raznima varijantama. Bez obzira na oblik lica i teksturu kose, jedna od ovih trenutno najtraženijih frizura koje su 'isfurale' poznate ljepotice zasigurno će pristajati i vama.

Klasično kao Kate Middleton

Možda je upravo za vas frizura klasične Kate Middleton. Njezina frizura uglavnom je ista, a stilski je prepoznatljiva - iste dužine i na vrhovima blago uvijena. Bolje ju je imati ako imate gustu kosu, inače dobro pristaje svim oblicima lica. Da bi dobili ovakvu frizuru, potrebna su vam dva deblja uvijača. Savjet: Duga kosa sklona je pucanju vrhova, a da bi to spriječili, pomoći će vam maska za kosu jednom nedeljno i skraćivanje vrhova svaka dva mjeseca.

Dugačko, slojevito i blago uvijeno kako voli Sofia Vergara

Ako želite stvoriti dojam bujnije dugačke kose, za vas je idealna frizura slojevito šišana i blago uvijena, baš kako ima Sofija Vergara. Frizura je idealna za ravnu kosu ili onu valovitu, jer je široke kovrče teško održavati. Savjet: Kada se kosa šiša slojevito, žene s okruglim licem ne bi trebale imati prednje pramenove šišane kraće od brade. One s izduženim licem mogu ići kraće.

Dugačko i još više slojevito

Frizura Minke Kelly slična je onoj koju ima Sofia, ali je još više slojevito podšišana naprijed i straga, a i kovrče su bujnije. Bolja je za varijante nešto kraće kose.

Kovrčavo poput Beyoncé

S obzirom da je pjevačica prirodno kovrčava, kosa joj je zapravo nekoliko centimetara duža nego što izgleda. Ponekad je ravna, ali ipak joj najbolje pristaje kada je ostavi onakvom s kakvom ju je majka priroda podarila, naravno, uz nekoliko frizerskih trikova. Na ovakvu kosu i frizuru potrebno je stanjiti vrhove kako bi se izbjegla 'puf' frizura.

Stepenasta i ravna kosa sa šiškama na stranu

Na dugu i ravnu kosu Emme Roberts odlično pristaju šiške na stranu. Slojevitim šišanjem dobije se dojam bujnije kose. Potrebno je jedino izbjegavati pretjerano stanjivanje vrhova jer se tako previše oštete, a i pramenovi mogu izgledati pretanko.