Krema za hemoroide je dobra za podočnjake. Pasta za zube preko noći uklanja bubuljice, majonez je savršen regenerator za kosu, a ljute papričice pospješuju rast kose.
Jagode savršeno čiste i izbjeljuju zube, ricinusovo ulje kosi daje sjaj i spriječava opadanje, kokos koži vraća vlažnost, a limun posvjetljuje kosu.

CELULIT
U borbi protiv pomorandžine kore u kupku za tijelo dodajte mljevenu kafu. Zna se da kofein podstiče cirkulaciju i tako pomaže u razbijanju celulita.

SVIJETLIJA KOSA
Limunska kiselina u kombinaciji s UV zracima pospješuje posvetljivanje kose. Nanesite limunov sok na kosu pre izlaska na sunce i ona će vidno posvijetleti.

OPEKOTINE
Tanini iz crnog čaja mogu da izliječe opekotine od sunca. Kupka od jakog crnog čaja pomaže u ublažavanju peckanja kod opeklina od sunca. Osim toga, zeleni čaj je i vrjedan sastojak obloga kod uboda insekata.

NOKTI

Za čvršće nokte i nijegovanu kožu oko noktiju prste barem jednom nedeljno natapajte u maslinovom ulju.
JAČI KOREN KOSE
Ljuta paprika je vijekovima sastavni deo kozmetičkih preparata. Bilo da ih jedete ili utrljate u korjen kose, one pospješuju cirkulaciju krvi u korjenu kose.

PODOČNJACI

Trik s kremom za hemoroide prenosi se generacijama i zaista djeluje. Krema sadrži protivupalne sastojke i kada je nanesete ispod očiju, podbuli jastučići će splasnuti.

SJAJNA KOSA
Masti i ulja koje sadrži majonez regenerišu oštećene folikule vlasi. Ako ne želite u kosi miris majoneza, bolje je da koristite masku s dubinskim djelovanjem.

BUBULJICE
Pasta za zube može da isuši kožu, pa će tako da vas izliječi i do akni i bubuljica. Pastu nanesite da djeluje preko noći. Imajte na umu da to mora da bude bijela pasta, bez gela.