Kompanija Target konačno je predstavila dugo najavljivanu kolekciju odjeće za najmlađe koju potpisuje pjevačica Gwen Stefani.

Poznata pjevačica već ima svoju modnu liniju L.A.M.B. tako da joj moda nije strana, a s obzirom na to da je majka dvoje djece dobro zna šta se sviđa najmlađima, piše Daily Mail.

Kolekcija nazvana Harajuku Mini, inspirisana Japanom, u prodavnicama će biti 13. decembra, a osim što će oduševiti najmlađe, odjeća s potpisom popularne Gwen bit će hit i među mamama trendsetericama.

"Ovo je ostvarenje mojih snova. Uvijek sam željela napraviti dječiju modnu liniju inspirisanu razigranom i preslatkom odjećom koju možete naći u Japanu", kazala je pjevačica u najavi kolekcije Harajuku Mini. Zahvalna je Targetu jer joj je dozvolio kreativnu slobodu da dizajnira dječiju odjeću drugačiju od onoga što se može naći u prodavnicama, koja je istovremeno kvalitetna i pristupačna cijenama.

Inače, Target je omiljen zbog pristupačnih cijena, a ni kolekcija s potpisom Gwen Stefani neće razočarati najodanije fanove. Komadi odjeće za djecu od 0 do 13 godina koštat će od 4 do 30 dolara.