Jesen je pravo vrijeme da svoj outfit začinite nekom štosnom torbicom koja kao da poručuje - pogledajte me, drugačija sam, efektna i svako bi me poželio.


Nema te žene koja će iz kuće izaći bez torbe, a da ne govorimo o tome od koje se brojke sastoji njihova kolekcija. Ima ih ljetnih, zimskih, jesenskih...

A s obzirom da smo se već uljuljkali u hladnije i tmurnije dane, pravi je trenutak da pokažemo neke od najtrendi torbica ove sezone koje su odabrali pravi modni znalci i sastavili svoju listu omiljenih na stranici shine.yahoo.com.



Među naj torbicama ove jeseni našle su se one u bojama, prevladavaju crvena i ružičasta, ima ih i s kariranim, ribljim te pepita uzorkom, klasičnih crnih te neizostavnih clutch za večernje varijante.



Za one sklonije stilskom eksperimentiranju tu su i torbe s leopard uzorkom ili dvobojne, a njima ne treba naglašavati koliko spoj naizgled nespojivog može izgledati efektno.



Kada je moda u pitanju, oduvijek je bilo poželjno posegnuti za nečim zbog čega ćete biti zapamćeni pa čak i kopirani. I zato, 'zgrabite' neku od ovih ili sličnih torbi i nećete pogriješiti.