Stižu hladniji dani i nikako nije vrijeme da se 'zakopate' u tmurno stanje, bilo da se radi o vašem duhu ili izgledu. Stoga vam predlažemo deset komada koja jednostavno morate imati, a koji će osvježiti i transformirati vaš izgled.

'It' torba
Svaka se djevojka barem jednom našla u dilemi treba li novac potrošiti na haljinu koja je trenutačno must have, prema diktatu svjetske modne industrije, ili pak ušteđevinu potrošiti na bilo koju običnu torbu koja će joj, zbog svoje univerzalnosti, trajati godinama. No, možete imati i jedno i drugo, bez da potrošite cijelu životnu ušteđevinu i to 'novim valom' torba koje su praktične, trendi i univerzalne. Primjerice, dizajnerica Rachel Roy ponudila je vlastitu liniju torbi koje su cijenama pristupačne i koje će nadživjeti ovosezonske trendove.

Upečatljiva ogrlica

Vrijeme je za malo glamura! Umorni ste gledajući malu crnu haljinu u dnu vašeg ormara jer ne znate s čime biste je 'isfurali'? Nabacite na sebe upečatljivu ogrlicu koja će, uz elegantnu haljinu, vašem izgledu podariti dašak glamura i tako preobrazite svoju pojavu.



Štikle s platformom
Dok će klasični stiletto, štikle s vrtoglavo visokom ali izuzetno tankom petom, uvijek biti favorit svake ljubiteljice cipela, štikle s platformom trenutačno su najvrući par cipela kojeg možete imati u ormaru. Em što ćete pokazati da itekako pratite modne trendove, ove će vas cipele fizički podići za nekoliko centimetara, zbog čega ćete izgledati elegantnije, a time automatski 'podići' i svoje samopouzdanje.

Baloner
Ovo je komad s kojim ćete definitivno pokazati da se 'kužite' u modu, ali razlika između balonera koji 'čuči' u vašem ormaru i onog kojeg biste najradije nosili svaki dan je u kroju. Što je uži u struku, više će odgovarati prirodnoj liniji vašeg tijela, pa je najbolje da si priuštite onaj izrazito strukiran koji će naglasiti vaše adute.



Pištolj hlače
Svaka žena u svom bi ormaru trebala imati komad odjeće koji je čista definicija chica. Za nas, to su pištolj hlače, a dodatni plus je ako su neke upečatljive boje, primjerice žarko crvene, koje će 'podići' vaš izgled i natjerati vas da se, uprkos tmurnim jesenskim danima koji nam dolaze, osjećate samouvjereno i privlačno.

Svileni šal
Postoji razlog zašto je ovaj must have komad vječni klasik, a možete ga nositi na nekoliko načina: kao pokrivalo za glavu u boho stilu, zavezanog oko vrata ili oko torbice kako bi vašem izgledu podario živost. Nekad je to bilo drugačije i za svileni ste šal trebali izdvojiti pozamašne svote, no industrija odjeće itekako je uznapredovala pa ga danas možete naći gotovo u svakoj trgovini i po izuzetno pristupačnim cijenama.



Strukirani sako
Postoji nešto apsolutno privlačno u ženi koja nosi strukirani sako koji joj pristaje baš onako kako bi trebao. Zašto ta žena ne biste bili vi? Najbolje od svega, riječ je o minimalističkom komadu odjeće, a strukirani oblik zauvijek će ostati u modi, što znači da ćete kupnjom ovakvog sakoa napraviti itekako pametnu investiciju.

Savršena manikura
Lak za nokte u nekoj upečatljivoj boji savršen je način da naglasite svoj izgled i nadopunite odjeću koju ste za taj dan odabrali. Prava vam boja laka, vjerovali vi to ili ne, čak može popraviti i raspoloženje, pa isprobajte tirkizni lak za nokte s odjećom u nešto hladnijim tonovima, poput tirkizne ili kraljevsko plave.



Crni remen
Ovim remenom možete naglasiti svoj struk i upotpuniti bilo koju kombinaciju odjeće koju ste odabrali. Njegov vintage štih ukrasit će vašu košulja-haljinu ili dodatno naglasiti tu ženstvenu suknju koju ste namjeravali odjenuti.

Ženstveni top
Malo čipke svaki komad pretvara u oružje zavodnice, pogotovo ako je riječ o topu kojeg jednostavno morate imati u ormaru. Vjerujte, zatrebat će vam kad - tad.