Glumica Sarah Jessica Parker u Londonu je promovirala svoj novi film I Don't Know How She Does It i tom prilikom još jednom potvrdila status ikone stila.

Veliko je zadovoljstvo i užitak pratiti glumicu Saru Jessicu Parker dok putuje svijetom promovirajući svoj novi film I Don’t Know How She Does It.

U Londonu je pozirala u hotelu Soho te oduševila izborom haljine. Ne, nije to bilo neko od onih glamuroznih izdanja kakvima nas ponekad ikona stila zna počastiti, ovaj se put odlučila za haljinu Prabala Gurunga jednostavnog kroja i neobičnog printa. Inače, ovo je već drugi put u nedjelju dana da nosi njegovu haljinu.

Kada biste opisivali ovu haljinu te rekli – ima cvjetića, ima prugica, a boje su ružičasta, zelena, žuta, zelena, bijela i crna, sumnjičavo bi vas pogledali, ali Sarah Jessica Parker zna što radi kada je moda u pitanju i nosi ovu haljinu bez greške.

S obzirom da haljina sama po sebi ima bogatu priču, uz nju je iskombinirala tek trendi crne cipele Charlotte Olympia na visoku petu i ružičastu ogrlicu. Možemo jedino reći – svaka čast.