Trendovi se mijenjaju svake sezone, a to vrijedi i za kosu, nokte i šminku. Tako je jedne sezone moderno imati plave nokte i dugačke šiške, a druge nositi zeleno sjenilo i kovrčavu kosu. Ipak, postoje neki "lookovi" koji će uvijek biti u modi i izgledati lijepo, pa se slobodno njih i držite ako volite biti dotjerani, a bojite se eksperimentiranja.

1. Francuska manikura

Ne govorimo o divovskim noktima sa tri centimetra kreč - bijelog laka na vrhovima nego o klasičnoj francuskoj manikuri u baby ružičastoj boji ili boji breskve. Nokti uređeni francuskom manikurom uvijek će izgledati elegantno, dotjerana i glamurozno.

2. J.Lo pramenovi

San snova gotovo svake žene su pramenovi kakve već godinama nosi pjevačka diva J. Lo. Radi se o višebojnim pramenovima koji se rade u nekoliko nijansa smeđe i plave boje, kosi daju gustoću, a licu svjež mladenački izgled. Ako su dobro napravljeni, ovi pramenovi izgledaju zaista skupocjeno i u trenu "podižu" cijeli izgled.

3. Lijepo definirane guste obrve

Malo gušće obrve, kakve često viđamo na supermodelima, daju licu prirodan izgled i čine vas mlađim. Naravno, ako ste se odlučili za guste obrve, prvi put otiđite u kozmetički salon kako bi vam pomogli da izaberete oblik koji najbolje pristaje vašem licu.

4. Elegantni smokey eye look

Najpopularniji način šminkanja očiju, smokey eye nikada ne izlazi iz mode, ali pri njegovom nanošenju morate biti oprezni i sigurni da ga nanosite na način koji pristaje obliku vaših očiju. Ako vam je dosadio klasičan crni smokey eye look, poigrajte se sa smeđim, plavim i ljubičastim nijansama.

5. Frizura kakvu nose Victoria's secret modeli

Najpopularnija svečana frizura svakako su lagani uvojci koji padaju niz lice u stilu modela sa revija za donje rublje Victoria's secret. Žene vole ovu frizuru jer se s njom osjećaju glamurozno, a i muškarci je vole vidjeti na ženama jer izgleda seksi.