Imate veoma malo vremena, niste baš u reprezentativnom izdanju, a morate da izgledate fenomenalno? Predstavljamo pet super trikova u "zadnji čas".

 

 

Vlažne maramice za skidanje šminke hrane kožu vitaminom B, suhi šampon koristi se osvježavanje prljave i masne kose, a korektor s kolagenom skriva bore oko očiju

SUVO PRANJE KOSE
Sprej se nanosi poput laka za kosu, na 20 do 30 cm udaljenosti, na teme i celu dužinu kose. Prstima prođite kroz kosu, ostavite par minuta i dobro iščešljajte. Kosa će dobiti volumen, a prah iz spreja "pokupiče" suvišnu masnoću. Čaroban efekat traje samo jedan dan zbog čega je idealan za vanredne okolnosti. U davna vrijemena zbog nestašice vode, žene su koristile brašno ili mlevena zrna kafe da bi očistile kosu od masnoća.

VLAŽNE MARAMICE
Idealne su za skidanje šminke. Čiste kožu lica bez čvrstog trljanja laganim pokretima, a istovremeno nijeguju.

INSTANT FACE LIFTING
Korektori sa snažnim Anti Ageing dejstvom i kolagenom su veliki hit u kozmetičkoj industriji. Izjednačavaju boju oko očiju s ostatkom tena, a usput "skrivaju" postojeće bore i umanjuju nastanak novih.

ČETKE SA TOPLIM VAZDUHOM
Ako nemate vremena za frizuru, okrugle četke koje se same rotiraju i ispuštaju topao vazduh su prvi izbor za vas. Ovu spravu morate da imate.

VIŠENAMENSKE OLOVKE
Višenamenske gel olovke čine čuda za oči. Ako ste umorni, linija uz unutrašnjost donjeg kapka kao i u unutrašnjim uglovima očiju, napraviće optičku iluziju većih očiju, koje izgledaju odmorno. Mogu se koristiti i kao korektor za sitne nepravilnosti na licu, ali i za definisanje oblika usana.